MENU

Згідно зі статистикою, руки є однією з найбільш видимих частин тіла. Тому важливо дбати про шкіру рук, особливо якщо на їх поверхні є вікові зміни. Однією з останніх розробок в косметології є використання лазерних технологій для відновлення молодості рук. У цій статті ми детальніше поговоримо про процедуру лазерної регенерації шкіри рук.

Лазерне відновлення шкіри рук – це безболісна та неінвазивна процедура, під час якої шкіра рук піддається лазерному впливу. Це допомагає відновити втрачену молодість, зменшити вікові зміни і зробити шкіру більш гладкою та еластичною.

Процедура лазерної регенерації використовується для таких проблем як:

1. Пігментні плями на руках. Лазер може допомогти знищити видимі пігментні плями на руках, особливо після великої кількості впливу на шкіру від сонячних променів.

2. Вужчіння кількості зморшок на руках. Шкіра на руках настільки тонка та чутлива, що вона раніше стає відчутною за стільки ж часу, що й обличчя. Лазер може допомогти вирівняти зморшки та зменшити їх кількість.

3. Вікове розслаблення шкіри. Лазер сприяє збільшенню кількості колагену та еластину, які зменшують проблему вікового розслаблення шкіри на руках.

4. Звуження розширених пор на руках. Лазер допомагає зменшити розширені пори на шкірі рук, що забезпечує більш гладку поверхню шкіри, а також тонізує та зволожує шкіру.

Лазерні процедури надають безпечний та ефективний метод лікування вікових змін на руках. Вони мають безліч переваг, в тому числі те, що вони безболісні та не вимагають тривалого періоду відновлення. Процедури лазерної регенерації допоможуть покращити стан шкіри рук, зробити їх більш молодими та здоровими. Перед застосуванням цієї процедури однак, рекомендується проконсультуватися з кваліфікованим лікарем-косметологом.

У салоні краси Viridiann процедуру проводимо за допомогою німецького лазера ASCLEPION.