Видалення волосся займає багато часу та у багатьох випадках викликає розчарування. Традиційні методи видалення волосся, такі як воскова епіляція, гоління та пінцет, ефективні для видалення волосся, але лише тимчасово. Лазерна епіляція ефективна, дієва і є довгостроковим рішенням для позбавлення від небажаного волосся. Лазерна епіляція може виконуватися на будь-якій частині тіла, де є небажана рослинність.

Якщо вам не подобається гоління, вищипування або епіляція воском для видалення небажаного волосся, варто розглянути варіант лазерної епіляції.

Лазерна епіляція в салоні краси Viridiann, одна з найбільш часто виконуваних косметичних процедур. Вона спрямовує висококонцентроване світло на волосяні фолікули. Пігменти у фолікулах поглинають світло. Це руйнує волосся.

Лазер зручний для видалення небажаного волосся з обличчя, ніг, підборіддя, спини, рук, пахв, лінії бікіні та інших областей. 

Переваги:

  • Точність.

Лазери можуть вибірково впливати на темне, жорстке волосся, не пошкоджуючи навколишню шкіру.

  • Швидкість.

Кожен імпульс лазера займає частки секунди і може обробляти багато волосся одночасно. Лазер може обробляти невелику область за долі секунди. Невеликі області, такі як верхня губа, можна обробити менш ніж за хвилину, а великі області, такі як спина або ноги можуть зайняти до години.

  • Передбачуваність.

У більшості пацієнтів необоротне випадання небажаного волосся спостерігається в середньому після трьох сеансів.

Wей метод дозволяє повністю позбутися волосся на тілі, він забезпечує скорочення кількості нового волосся на 90-98 відсотків, а нове волосся, що може вирости, буде тонше і легше у догляді.

Загальні питання щодо лазерної епіляції

  • Які ризики?

Ви можете зробити лазерну епіляцію під час обідньої перерви, тому що Вас не потрібен час на відновлення. Лазери не пошкоджують шкіру, тож ризики дуже низькі.

  • Це болісно?

Лазерна епіляція не більш болісна, ніж воскова епіляція. Також сучасні лазери мають безболісні режими. Якщо у вас чутлива шкіра, можна використовувати знеболювальні креми, які зроблять процес комфортнішим.

  • Як лазер видаляє волосся?

Лазери випромінюють світло певної довжини хвилі, яке поглинається пігментом волосяного фолікула, не ушкоджуючи шкіру навколо нього. Світло перетворюється на теплову енергію, яка потім руйнує волосяний фолікул, щоб він не виробляв більше волосся.

  • Скільки процедур потрібно?

Зазвичай для досягнення повного очищення області потрібно від шести до восьми процедур, але деяким людям потрібно лише чотири процедури.