MENU

ASCLEPION THE EPILAB – ЄДИНИЙ НА РИНКУ ДВОХВОЛНОВОЇ (810 НМ + 940 НМ) ВИСОКОШВИДКІСНИЙ ДІОДНИЙ ЛАЗЕР.

Asclepion the EpiLab є імпульсним діодним лазером, використовується для видалення небажаного волосся, лікування акне, судинних патологій та омолодження шкіри. Меланін і кров поглинає значну частину лазерного випромінювання в діапазоні довжин хвиль, що випромінюється лазером, а навколишня шкіра поглинає зовсім небагато. Це руйнує цільові структури, одночасно захищаючи оточуючу шкіру.

Це легендарна німецька якість, яка відрізняється високою надійністю та робить процедуру абсолютно безпечною та ефективною.

Asclepion Laser Technologies розробили протоколи роботи для лазерної епіляції на діодних лазерах, за допомогою яких можна працювати в літній період, не боячись ускладнень. Існують невеликі обмеження щодо засмаги до та після процедури

Це найбільш високошвидкісний діодний лазер на ринку. Завдяки частоті повторень імпульсів до 12 Гц, значно скорочує час проведення процедури

Двохвильовий імпульс (810 нм + 940 нм) – нова технологія більш ефективного та безпечного руйнування волосяних фолікул, що дозволяє працювати на всіх фототипах (I-VI), не торкаючись структури шкіри. Видаляє темне, русяве та пушкове волосся будь-якої товщини за рахунок довжини хвилі 940 нм, яка склерозує судини, що живлять фолікулу.

фото лазер аппарат 2

Основні фактори, що забезпечують успіх терапії:

  • Поглинання лазерного випромінювання в мішені (тобто в меланіні волосся або в крові в судині) має бути вищим, ніж у навколишніх тканинах шкіри, що переважно складаються з води. Чим більше поглинання в мішені, тим більше тепловиділення; чим менше поглинання в оточуючих тканинах, тим менше небажане нагрівання оточуючих тканин… Довжини хвиль різних аплікаторів оптимально пристосовані у межах цього діапазону до індивідуально запланованого показання. Тим не менш, слід також враховувати поглинання в меланіні, що міститься в епідермісі темної шкіри, що завжди небажано (крім видалення пігментних патологій) і може призвести до побічних ефектів у вигляді гіпо- і гіперпігментації. Тому рубінові та олександритові лазери, що мають довжини хвиль відповідно 694 нм і 755 нм менш зручні для роботи з темними типами шкіри з огляду на високий рівень поглинання меланіном. Для цього зручніша довжина хвилі EpiLab.
  • Розмір плями повинен бути настільки великим, щоб об’єкт націлювання, розташований на глибині кількох міліметрів під поверхнею шкіри (наприклад, корінь волосся або судина), було досягнуто з досить високою щільністю енергії (FLUENCE). Ця вимога виконується лазерним пристроєм EpiLab. Має бути важливо зрозуміло, що більша пляма нагріває шкіру більше. Відповідно, для великих плям необхідна щільність енергії нижче.
  • Тривалість імпульсу лазера повинна бути меншою або принаймні не значно перевищувати час теплової релаксації об’єкта націлювання (наприклад, волосся або кровоносної судини). Час теплової релаксації – це час, за який об’єкт націлювання дає 50% тепла навколишньому середовищу. Тонкі структури (волосся, судини) віддають тепло набагато швидше, ніж товсті структури. Щоб досягти потрібної температури в тонких об’єктах націлювання, необхідно доставити потрібну енергію якнайшвидше. Якщо імпульс занадто тривалий, втрата тепла в шкіру, що оточує об’єкт націлювання, повинна бути компенсована вищою щільністю енергії, що обумовлює, за тенденцією, більшу кількість побічних ефектів

Запис на процедурb

фото лазер аппарат

The EpiLab від Asclepion має найдосконалішу систему охолодження, завдяки чому процедура проходить безболісно.

До цієї системи включено

  • новий удосконалений контактний пристрій для охолодження шкіри
  • три температурні режими охолодження та налаштування температури на 10 градусів за Цельсієм
  • за рахунок використання низької напруги та системи охолодження отримуємо високу потужність потоку енергії (100.000 оборотів за хвилину), нова американська розробка військово – промислового комплексу
  • для найчутливіших пацієнтів є абсолютно безболісний режим SMOOTH

Щоб уникнути небажаних побічних ефектів, необхідно забезпечити ефективне охолодження епідермісу (особливо важливо для типів темної шкіри через абсорбцію ними меланіну).

Система охолодження шкіри EpiLab вбудована в аплікатор. Контакт епідермісу з холодною металевою насадкою є вкрай ефективним через високу теплопровідність (у 8 разів краще ніж для механізму охолодження на сапфіровій основі). Більше того, температура охолодження системи охолодження шкіри автоматично контролюється будь-якої миті часу.

Діодний лазер Asclepion the EpiLab призначений для:

  1. Видалення волосся різного кольору та товщини на будь-якому фототипі шкіри
  2. Комплексної терапії акне
  3. Видалення судинних патологій
  4. Видалення пігментних патологій
  5. Фотоомолодження, поліпшення тонусу та вирівнювання тону шкіри
  6. Лікування оніхомікозу
фото манипула EPILAB

Ознайомитись із цінами на епіляцію ви можете на окремій сторінці сайту “Ціни

Апаратна та лазерна косметологія у центрі краси Viridiann забезпечує багато різних процедур, у тому числі спрямованих на корекцію фігури, підтяжку шкіри обличчя, реабілітацію м’язів та приведення їх у тонус. Для цього ми використовуємо вакуумно-роликовий масажер нового покоління Starvac DXSmart. Записуйтесь до нас на процедури і будьте здорові та красиві.