Якщо Вам не подобається своє відображення у дзеркалі, прийміть правильне рішення та запишіться на процедуру лазерного омолодження обличчя.

Після апаратних та лазерних процедур у центрі краси «Viridiann» ваша шкіра обличчя набуде свіжості, підтягнутості і сяятиме природним здоров’ям.

Серед багато різноманітності процедур можна виділити лазерне омолодження. Ця процедура доступна не у всіх салонах краси, оскільки якісне лазерне обладнання коштує дуже дорого. Але з упевненістю можна сказати, що ефект від цієї процедури – моментальний та довгий. Відбувається природне омолодження на оброблених ділянках шкіри. Під час процедури значно прискорюється вироблення колагену та еластину. Лазер не травмує шкіру та ніжно прибирає дрібні середні зморшки.

Енергія лазерного імпульсу, прогріваючи всі шари шкіри, покращує мікроциркуляцію, стимулює природний синтез еластину та колагену, видаляє поверхневі пігментні плями та дрібні судинні утворення. Завдяки додатковому синтезу колагенових волокон, спричиненому впливом світла лазера:

  • зникають пігментні та вікові плями
  • уповільнюються реакції синтезу нового меланіну
  • покращується текстура шкіри
  • підвищується еластичність шкіри

Методика лазерного омолодження має накопичувальний ефект – стан шкіри покращуватиметься від процедури до процедури.

Для процедури потрібний спеціальний лазер, який якісно обробляє проблемні ділянки шкіри пацієнта. Його можна використовувати на шкірному покриві будь-якого стану та товщини. Ми використовуємо лазерний апарат німецького концерну ASCLEPION, який чудово справляється з різними проблемами, наприклад: лазерне відбілювання, лазерне лікування Акнелазерна епіляція.

ПОКАЗАННЯ

  1. вікові зміни та ознаки старіння:
  2. мімічні зморшки, пігментні плями, рубці;
  3. мішки під очима;
  4. вугровий висип та постакне;
  5. обвисла шкіра;
  6. знижений тонус;
  7. тьмяний колір обличчя та інше.

Процедура лазерного омолодження хоч і є досить ефективною, але для досягнення ще прекраснішого результату її можна чергувати з процедурою мікрострумової терапії на американському апараті Bio-Ultimete Platinum.

Хоч після процедури немає реабілітаційного періоду, але є низка правил, які треба дотриматися. Наприклад, не варто відразу виходити на відкрите сонце без нанесення сонцезахисного крему або відвідувати лазні та сауни.